Werken Vliegangst Medicijnen?

Vliegangst medicijnen, werken die wel? En wat zijn dan de bijwerkingen? Ik heb een overzicht gemaakt van de meest aanbevolen vliegangst medicijnen. Een groot nadeel van medicatie zijn de bijwerkingen. Bij ieder middel heb ik de bijwerkingen dan ook vermeld.

Verder zal ik je uitleggen wat de onderliggende oorzaak van je angst is en hoe jouw angst om te vliegen snel kan worden opgelost.

Beste lezer,

Vliegangst CoachMijn naam is Jan Heering. Ik ben Mental Coach en mijn specialisatie is het snel oplossen
van angsten zoals vliegangst.

Ik heb inmiddels al bijna 20 boeken over aanpakken en oplossen van een groot aantal
emotionele klachten op mijn naam staan.

In mijn praktijk heb ik van velen die last hadden van angst om te vliegen geholpen om hun angst achter zich te laten.

Hieronder geef ik je een overzicht van de meest voorgeschreven vliegangst medicijnen.Vliegangst Medicijnen


Oxazepam
Oxazepam is een benzodiazepine en wordt gebruikt als een rustgevend middel. Het vlakt als het ware je nare emoties zoals onrust en angst af. Oxazepam wordt ook wel gebruikt als een middel om inslapen te vergemakkelijken. De merknaam van dit middel is Seresta.

De piek in werkzaamheid wordt ongeveer na 3 uur bereikt, Oxazepam werkt tot ongeveer 6 uur na inname.

De bijwerkingen van Oxazepam zijn onder andere: spierzwakte, verwardheid, vermoeidheid, coördinatiestoornissen, dubbelzien en vermindering van je reactievermogen.

Alprazolam
Alprazolam kan ook helpen tegen vliegangst. Alprazolam wordt onder andere gebruikt bij behandeling van angststoornissen. Dit middel merknaam Xanax, is ook een tot de benzodiazepinen.

Net als bij alle andere benzodiazepinen is de kans op verslaving groot, vooral bij langdurig gebruik van hoge doseringen. Het voordeel van een bètablokker is dat je er niet suf van wordt.

Mogelijke bijwerkingen zijn o.a. een negatieve invloed op reactie- en concentratievermogen, duizeligheid , dubbelzien, vermoeidheid en slaperigheid. Als gevolg hiervan kunnen deelname aan het verkeer er ernstige hinder van ondervinden. Misschien niet ideaal als je na je vliegreis zelf in een (huur) auto moet stappen om de plaats van bestemming te bereiken.

Mocht je daadwerkelijk medicijnen willen gebruiken, neem dan contact op met je huisarts.Vliegangst Medicijnen Alternatief


Recent is gebleken dat emotionele klachten, zoals bijvoorbeeld vliegangst, worden veroorzaakt door verstoringen in het energiesysteem van je lichaam.

Deze verstoringen ontstaan door onverwerkte emoties. Deze onverwerkte emoties zijn veelal onbewust. Je weet dus niet dat je ze hebt. En dat je er last van hebt.

Besef dus dat jouw onbegrijpelijke en onverklaarbare angsten en gedachtes ‘slechts’ een gevolg van beschadigingen en blokkades in je energiesysteem zijn. Daarom heb je iedere keer weer last van je vliegangst.

En daarom kan je dan ook niet van je angsten af komen. Wat je ook probeert.

Door het oplossen van de verstoringen in het energiesysteem van je lichaam ben je in staat om op een eenvoudige en snelle manier je angst voor het vliegen aan te pakken.

Wil jij weten hoe jij je vliegangst snel en eenvoudig kunt aanpakken? Ga dan naar………..
Klik hier voor
vliegangst oplossingen

Houd bij het lezen van deze adviezen voor ogen dat ik een coach ben en geen doctor. Ik heb geen medicijnenstudie gevolgd.
Zonder Vliegangst home About Contact Vliegangst Medicijnen Disclaimer Privacybeleid Sitemap

Geef een reactie