Vliegangst Overwinnen

Vliegangst overwinnen, wat kan je het beste daarvoor doen? Er worden vele tips gegeven om angst voor vliegen te verminderen. Ik zal de meest gegeven tips hier bespreken en zal ook meteen uitleggen welke tips niet werken.

Ik zal daarnaast ook vertellen wat de echte oorzaak van je angst is en hoe jij het vliegangst overwinnen wel met succes kunt aanpakken

Beste lezer,

Vliegangst CoachMijn naam is Jan Heering. Ik ben Mental Coach en mijn specialisatie is het snel oplossen
van angsten zoals vliegangst.

Ik heb inmiddels al bijna 20 boeken over aanpakken en oplossen van een groot aantal
emotionele klachten op mijn naam staan.

In mijn praktijk heb ik van velen die last hadden van angst om te vliegen geholpen om hun angst achter zich te laten.

Ik geef je hieronder overzicht van de meest gegeven tips voor het vliegangst overwinnen. Nadeel van deze goedbedoelde tips is dat ze niet de oorzaak van je klachten aanpakken. Daarom zal ik ook uitleggen hoe je vliegangst wel kunt overwinnen.Vliegangst overwinnen tips


Deze tips worden vaak gegevens om je angst voor het vliegen te verminderen.

  Je angst voor vliegen onderdrukken
  Je kunt wel trachten je angsten te onderdrukken, dit werkt echter alleen maar averechts. Je angsten zullen hierdoor alleen maar intenser worden.

  Jezelf voorhouden dat vliegen niet meer risico heeft dan veilig thuiszitten
  Diep van binnen weet je dat vliegen een risico met zich meedraagt. Het verstandelijk trachten te beredeneren werkt dan niet.

  Je verdiepen in de werking van een vliegtuig zodat je begrijpt hoe een vliegtuig kan vliegen
  Door jezelf te verdiepen in de werking van een vliegtuig kan je misschien wel meer inzicht krijgen. Je angst is echter irrationeel en laat zich niet weg redeneren.

  Afleiding zoeken
  Je kunt je best doen om aan iets anders te denken tijdens de vliegreis om zo trachten te vergeten dat je in een vliegtuig op grote hoogte bent.

  Je kunt afleiding zoeken door het kijken van een goede film, een spannend boek te gaan lezen, een kruiswoordpuzzel te gaan maken of door even je ogen dicht te doen en proberen te slapen.

  In je achterhoofd ben je je echter steeds bewust dat je opgesloten zit in een vliegtuig. Afleiding zoeken zal je dus weinig gemoedsrust geven.

  Medicatie
  Veel mensen gaan naar de huisarts voor een pilletje tegen vliegangst. Een van de meest voorgeschreven medicijnen zijn Oxazepam, merknaam Seresta, dat helpt om gevoelens van onrust en angst te verminderen.

  Daarnaast wordt ook Alprazolam, merknaam Xanax, voorgeschreven. Dit middel wordt gebruikt bij angststoornissen.

  Beide middelen zijn benzodiazepinen, waarbij is de kans op verslaving groot, vooral bij langdurig gebruik van hoge doseringen.

  Ik ben zelf geen voorstander van medicatie. Het onderdrukt slechts tot op zekere hoogte je klachten. Daarnaast kan je te maken krijgen met bijwerkingen zoals verwardheid, vermoeidheid, coördinatiestoornissen, dubbelzien, dufheid en vermindering van je reactievermogen.

  Mocht je daadwerkelijk medicijnen willen gebruiken, neem dan contact op met je huisarts.  Vliegangst overwinnen doe je zo

  De laatste inzichten laten zien dat angsten, zoals vliegangst, worden veroorzaakt door verstoringen in het energiesysteem van je lichaam.

  Deze verstoringen zijn ontstaan door onverwerkte emoties. Het is heel goed mogelijk dat jij je niet bewust bent van deze onverwerkte emoties en wanneer deze zijn ontstaan.

  Jouw onbegrijpelijke, irreële en onverklaarbare angsten en gedachtes zijn dus ‘slechts’ een gevolg van beschadigingen en blokkades in je energiesysteem.

  Dit is dan ook de reden dat je last blijft houden van je vliegangst. Wat je er ook aan doet om er vanaf te komen.

  Het goede nieuwe is dat jij zelf deze verstoringen in het energiesysteem van je lichaam kunt oplossen. En zijn de verstoringen verholpen, dan is je angst om het vliegen verdwenen.


  Wil je weten hoe jij je vliegangst snel achter je kunt laten? Ga dan naar …….
  Klik hier voor
  vliegangst oplossingen
  Zonder Vliegangst home About Contact Vliegangst Overwinnen Disclaimer Privacybeleid Sitemap

Geef een reactie